Beeld & Geluid

Hieronder vindt u een selectie van interviews met Else-Marie, met daarbij de link naar de desbetreffende podcast of video.

Met Groenteman in de kast, de Volkskrant

In Met Groenteman in de kast gaat Gijs Groenteman iedere week in gesprek met iemand die hem op de een of andere manier heeft verwonderd of is opgevallen. Opgenomen in de illustere archiefkast op de redactie van de Volkskrant.

Beluister HIER  de aflevering met Else-Marie in deze podcast van ‘met Groenteman in de kast’ over haar werk als Familietherapeut

Beluister HIER  de aflevering met Else-Marie in deze podcast van ‘met Groenteman in de kast’ met als thema ‘Kerst’

De Praktijkvader

De dynamiek binnen een gezin en een familie staat centraal in deze podcast. Hoe werkt die dynamiek en hoe krijg je er inzicht op? Wat voor invloed heeft jouw gezin van herkomst op het leven met je eigen partner en kinderen? Welke positie kun je als vader het beste innemen in je gezin nu? En hoe ga je het beste om met je ouders om nu ze de opa en oma van je kinderen zijn? Maar ook over hoe je bij een scheiding zoveel mogelijk leed voorkomt.

Beluister HIER  een uitgebreid interview met Else-Marie in deze podcast van De Praktijkvader.

UP! Talkshow: Moeilijke Gesprekken

Wie kent het niet, de spanning tijdens een moeilijk gesprek. Zo vlak voor het kerstdiner zitten we allemaal in de gevarenzone. Ieder van ons weet dat die ingewikkelde thema’s – hoe risicovol voor sfeer ook – soms toch besproken moeten worden. Mantelzorg, uitvaart, kinderen en kleinkinderen. Hoe pak je dat aan? Presentator Hadassah de Boer sprak met Else-Marie. De UP! Talkshow, maandelijks in de Nieuwe Liefde Amsterdam.

Bekijk HIER  het fragment.

De parelweegster